Video

Oni stanuju u Svijetu boljih mogućnosti

U proteklih mjesec dana, upoznali smo trideset protagonista koji čine svijet boljih mogućnosti. Oni već danas žive bolje i stvaraju bolje sutra.

Oni uspješno pokreću i razvijaju svoja poslovanja. Oni čine dobro i za druge i tu ne pristaju na kompromise. Jer žele da njihovi životi, ali i životi cijele zajednice budu bolji, lakši, kvalitetniji…

Oni su pokretači najboljih svjetskih start-upova, inovatori, osnivači udruga za pomoć onima u potrebi, pojedinci koji svojim djelovanjem razvijaju svoje zajednice. Oni su lica koja inspiriraju, a njihove priče neiscrpna su motivacija i vraćaju vjeru u bolji život. Njihovi glavni saveznici su vrijednosti koje nose u sebi, upornost i nepristajanje na status quo. Njihovi suputnici su prilike koje pruža današnjica kroz najnovije tehnologije i brzi Internet dostupan gdje god se nalazili.

Upravo radi njih i radi svih ostalih kojima su oni inspiracija, najbolja mreža i brzi Internet moraju biti dostupni svima i svugdje. Zato nastavljamo razvijati najbolju mrežu i donosimo internet u svaki kutak Hrvatske kako bismo gledali još više lica koji zajedno stvaraju svijet boljih mogućnosti.

Autor: Hrvatski Telekom | Datum: 26/07/2019