Kristijan Fištrek

Volim stvarati user friendly stranice

U HT-u radim na dizajnu i razvoju digitalnih platformi za naše korisnike. Uz to, moram voditi računa i o sigurnosti i zaštiti privatnosti svih naših korisnika na tim platformama. Dakle, moj je cilj kreirati web stranice i aplikacije koje su jednostavne, dinamične i nadasve sigurne za sve korisnike.

#NE ODUSTAJEM za Kristijana znači

… koristiti vještine koje omogućuju korisnicima da na jednostavan način uživaju u svim prednostima tehnologije. Moj je zadatak da kompleksne procese i tehnologije učinim što jednostavnijima. Ako korisnik ne osjeti koliko je kompleksan program u pozadini neke aplikacije, učinili smo dobar posao. Učinivši tehnologiju jednostavnom, omogućili smo svima u našem društvu da se njom koriste. Ići u korak s digitalizacijom danas je osnova je napretka cijelog društva. I zato ja to radim.

Sa svojim kolegama dijeli

…zajednički stav: upornost da riječi pretočimo u djela, bez obzira na sve. Mi ne odustajemo . A rezultat i nagrada je veliko povjerenje koje nam poklanjaju naši korisnici. Čak i kad se naše ideje ponekad čine prehrabre – mi ćemo održati svoju riječ, i ostvariti ih. Povjerenje korisnika potiče nas da napravimo odličan i svrsishodan posao.

Saznaj više i pridruži se...

Autor: Hrvatski Telekom | Datum: 07/11/2019