Željka Stiblik

Razvijam aplikaciju za praćenje potrošnje

Dio sam tima koji se bavi Moj Telekom aplikacijom. To je self-care aplikacija u kojoj naši korisnici mogu pratiti potrošnju svojih fiksnih i mobilnih usluga, plaćati račune, nadoplaćivati bonove, aktivirati opcije. Radimo na planiranju, razvoju i testiranju novih funkcionalnosti, održavanju aplikacije, rješavanju korisničkih poteškoća. Uključeni smo u sve aktivnosti u kompaniji koje su vezane uz aplikaciju. Moja je odgovornost da sve funkcionira kako treba – od početka do kraja. Agilnost je način rada mojeg tima jer radeći agilno mi smo fleksibilniji, brže donosimo odluke i brže komuniciramo.

#NEODUSTAJEM za Željku znači

… dati uvijek bolje od sebe da bi ostvarila cilj. Dali smo riječ našim korisnicima, i zato uvijek održimo obećanje. Uvijek. Kad tako radimo, možemo postići i više ciljeve sa dugoročnom svrhom: želim da je napredna tehnologija dostupna svima u Hrvatskoj! Omogućivši ljudima da se koriste tehnologijom, činimo njihove živote boljim. Ovdje i sada, u Hrvatskoj, čim prije moguće. To je ono što me motivira.

U svom timu treba ljude

… koji će se pridružiti našoj viziji, koji će s nama dijeliti strast prema tehnologiji, i raditi sa srcem. Osim tehničkog obrazovanja, treba imati i razumijevanje Project Managementa. Mislim da su i soft skills jako važne: komunikacijske, grow mindset, suradnja. Ako imaš sve to, i uz to još i pozitivan stav – Dobrodošao u tim! A naš je tim odličan.

Saznaj više i pridruži se...

Autor: Hrvatski Telekom | Datum: 07/11/2019