Smart Life - Totalni vodič kroz pametniji, jednostavniji, i zabavniji život uz napredne tehnologije

Tehnološki eksperti, inovativni digitalni poduzetnici, progresivni milenijalci u pet SMART LIFE izazova: prvi put u Hrvatskoj otkrivaju kako uz napredne tehnologije žive pametnije i jednostavnije i kako dobiti – najbolju vrijednost za novac. SMART LIFE je centralna platforma za javnu diskusiju o efikasnim i inovativnim taktikama heavy digital generacije koja živi s tehnologijama i zna kako izvući najbolje. Dobrodošli u svijet boljih mogućnosti.

Proslavimo digitalnu generaciju! Oni su uz pomoć naprednih tehnologija naučili kako živjeti pametnije, jednostavnije i uz najbolju vrijednost za novac. Brzo uče i ne prihvaćaju zadane stvari, stalno žele novo, bolje, inovativnije, brže i povoljnije. Oni su stvorili platforme i rješenja kojima su disruptirali čitave industrije u svijetu i Hrvatskoj i promijenili nam živote. U Telekom Bankarstvu vjerujemo u pametniji, jednostavniji i zabavniji život uz nove tehnologije.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više