Telekom bankarstvo s ponosom predstavlja
Totalni vodič kroz pametniji, jednostavniji i zabavniji život uz napredne tehnologije

Smart Travel

Egzotično putovanje kroz 4 države: evo kako smo uštedjeli 7.800 kuna

Tehnološki eksperti, inovativni digitalni poduzetnici, progresivni milenijalci u pet SMART LIFE izazova: prvi put u Hrvatskoj otkrivaju kako uz napredne tehnologije žive pametnije i jednostavnije i kako dobiti – najbolju vrijednost za novac. U Smart travel izazovu osnivači VR Polea, hrvatskog startupa koji je dobio nagradu za najbolju inovaciju u turizmu, a 2018. u Luxembourgu proglašen jednim od 10 najboljih na svijetu, napravili su detaljni plan dvotjednog egzotičnog putovanja kroz 4 zemlje uz pomoć digitalnih platformi i alata, pronašli najbolju vrijednost za novac i uštedjeli 7.955 kuna. SMART LIFE je centralna platforma za javnu diskusiju o efikasnim i inovativnim taktikama heavy digital generacije koja živi s tehnologijama i zna kako izvući najbolje. Dobrodošli u svijet boljih mogućnosti.

Izazov

Hotelsku industriju disruptirao je pripadnik milenijske, digitalne generacije i tako promijenio način na koji putujemo. Smještaj biramo preko Airbnba ili Bookinga, avionske karte kupujemo preko Skyscannera ili eDreams, restorane u stranim gradovima tražimo preko Instagrama, Yelpa, Zoomata, a na novim mjestima se snalazimo aplikacijama kao što su Uber, Blabla car, find-a-local i Google maps. A to je tek manji dio platformi koje nam olakšavaju putovanje. Koje još platforme donose benefite na putovanju? Kako pronaći najpovoljniju avionsku kartu? Kako pronaći dobre restorane i dobiti najbolju vrijednost za novac? Kako pametno plaćati u inozemstvu? Kako prijatelju transferirati novac bez naknada – samo preko kontakta iz imenika? 

Milan Gudeljević i Dragan Vejnović, heavy digital pripadnici milenijske generacije, u pet dana organizirali su egzotično putovanje za pamćenje u rujnu kroz 4 zemlje, uključujući i Hrvatsku, pronašli idealan način putovanja, dobru zabavu, zanimljive izlete, restorane koji lokalci obožavaju i osigurali najbolju vrijednost za novac – uz pomoć naprednih tehnologija. Oni su osnivači VR Polea, startupa koji je promijenio način na koji turisti doživljavaju povijesno važne lokacije. Žive za putovanja, a svaki slobodan trenutak koriste za isprobavanje najnovijih tehnologija, posebno onih vezanih za virtualnu stvarnost i uvjereni su da nam napredne tehnologije omogućavaju živjeti pametnije. 

Smart life

PLANIRAŠ PUTOVANJE? NAPRAVI SELFIE, OTVORI RAČUN I UGOVORI KREDITNE KARTICE: CIJELA BANKA U MOBITELU

UPOZNAJ PAMETNIJE BANKARSTVO
Top liste digitalnih alata I hackova za pametniji način putovanja

Smart Travel

Top 4 aplikacije ako ne znate lokalni jezik

Smart Travel

Top 5 aplikacija za restorane

Smart Travel

Top 5 aplikacija za kretanje

Smart Travel

Top 6 aplikacija kad ste već stigli na odredište

Smart Travel

Top 4 aplikacije za kontrolu budžeta na putovanju

Smart Travel

Top 3 aplikacije za organizaciju putovanja

Video

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više