Telekom bankarstvo s ponosom predstavlja
Totalni vodič kroz pametniji, jednostavniji i zabavniji život uz napredne tehnologije

Smart Eat

Jedemo pametnije, balansiranije i uz najbolju vrijednost za novac. Evo kako

Tehnološki eksperti, inovativni digitalni poduzetnici, progresivni milenijalci u pet SMART LIFE izazova: prvi put u Hrvatskoj otkrivaju kako uz napredne tehnologije žive pametnije i jednostavnije i kako dobiti – najbolju vrijednost za novac. U Smart eat izazovu, osnivači nagrađivanog hrvatskog AI startupa Foodin i vlasnici prvog hrvatskog bistroa i trgovine sirove hrane Food Expert, istražuju digitalne platforme, napredne tehnologije, hackove i trendove koji nam pomažu jesti balansiranije, planirati obroke uz najmanju štetu za okoliš i budžete uz najveću vrijednost za novac te plaćati na pametniji način. SMART LIFE je centralna platforma za javnu diskusiju o efikasnim i inovativnim taktikama heavy digital generacije koja živi s tehnologijama i zna kako izvući najbolje. Dobrodošli u svijet boljih mogućnosti.

Izazov

Kultura hrane je na vrhuncu. Želimo jesti pametnije, dobiti najbolju vrijednost za novac i balansirano živjeti. Potrošnja u restoranima u stalnom je usponu, otvara se sve više manjih, street food restorana, a zbog mega popularnih food kanala (Food Network, Instagram chefovi, Buzzfeed Tasty, You Tube kanali) milenijska generacija zna o hrani koliko nikad nismo znali. Sve više informacija o našem tijelu u digitalno doba ruši mitove: ne vjerujemo više u dijete bazirane na jednoj vrsti prehrane, ne vjerujemo da je neki sastojak opasno loš, ne vjerujemo u opsesivnost oko zdrave prehrane – vjerujemo u balansiranu prehranu. Kako se balansirano hraniti? Kako kuhati kao profesionalac? Kako planirati budžete? Kako izračunavati makronutrijente? Koje digitalne platforme nam pomažu jesti pametnije? Uz koje platforme možemo štediti i vrijeme i novac? Nico Poropat, Nikola Pević, Vanja Šneller i Miroslava Bernat, heavy digital pripadnici milenijske generacije, korisnici i stvaratelji tehnologija koje pomažu voditi brigu o prehrani i zdravlju na pametniji način, u pet dana testirali su više od 100 digitalnih platformi, aplikacija i alata kako bi pronašli one koje su efikasne, a štede nam vrijeme i novac.   

Top liste digitalnih alata I hackova za kvalitetniju prehranu

Smart Eat

Top 6 inovativnih startupa koje volimo jer mijenjaju način na koji jedemo

Smart Eat

Top tri platforme i 1 savršeni smoothie

Smart Eat

Top 5 instagram chefova koje volimo

Smart Eat

Top 50 namirnica budućnosti: dijeta za spas planeta

Video

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više