Telekom bankarstvo s ponosom predstavlja
Totalni vodič kroz pametniji, jednostavniji i zabavniji život uz napredne tehnologije

Smart Entertainment

Idemo na dva fenomenalna festivala uz najbolju vrijednost za novac. Evo kako

Tehnološki eksperti, inovativni digitalni poduzetnici, progresivni milenijalci u pet SMART LIFE izazova: prvi put u Hrvatskoj otkrivaju kako uz napredne tehnologije žive pametnije i jednostavnije i kako dobiti – najbolju vrijednost za novac. U Smart entertainment izazovu tim iz Games Revolteda - hrvatskog studija koji će uskoro lansirati dugo iščekivanu dark-fantasy videoigru Phageborn koja već sada slovi za ozbiljnog inovatora u svijetu virtualnog kartanja – odabrao je dva festivala koje žele posjetiti ove jeseni, napravili su detaljni plan putovanja i uz pomoć digitalnih platformi uštedjeli i novac i vrijeme. Odlaze na Oktoberfest i Amsterdam dance event uz najbolju vrijednost za novac. SMART LIFE je centralna platforma za javnu diskusiju o efikasnim i inovativnim taktikama heavy digital generacije koja živi s tehnologijama i zna kako izvući najbolje. Dobrodošli u svijet boljih mogućnosti.

Izazov

Digitalna generacija ne želi vlasništvo, automobile ili nekretnine, oni žele iskustva. Vole zabavu, provod, muziku, serije i znaju iskoristiti digitalne alate kako bi pronašli najbolju vrijednost za novac i doživjeli što više iskustava. Kako organiziraju iskustva? Kako uz pomoć digitalnih platformi ostvariti najbolju vrijednost za novac? 

Danijel Matić i Katarina Amižić, suosnivač i COO Games Revolteda, strastveni gameri, heavy digital pripadnici milenijske generacije, obožavatelji festivala, muzike i serija, imaju zadatak isplanirati put na dva festivala u listopadu i organizirati zanimljiva iskustva za najbolju vrijednost za novac, uz pomoć digitalnih platformi. 

Danijel je suosnivač Games Revolteda, a Katarina COO, oboje su otpočetka u timu tog hrvatskog studija za produkciju videoigri. Uvjereni su da im napredne tehnologije omogućavaju pametniji i zabavniji život.  

Top liste digitalnih alata i hackova za pametniju zabavu

Smart Entertainment

Naših top 10 video igri koje obožavamo

Smart Entertainment

Naša 4 omiljena gaming eventa u svijetu koja se događaju u sljedeća dva mjeseca

Smart Entertainment

Naših top 5 muzičkih festivala u svijetu od rujna do prosinca 2019. (na koje bismo jednom voljeli otićI)

Smart Entertainment

Naših top 5 muzičkih festivala u Hrvatskoj

Video

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više