Telekom bankarstvo s ponosom predstavlja
Totalni vodič kroz pametniji, jednostavniji i zabavniji život uz napredne tehnologije

Smart Money

Top tehnologije uz koje pametnije upravljamo novcem i štedimo svaki mjesec

Tehnološki eksperti, inovativni digitalni poduzetnici, progresivni milenijalci u pet SMART LIFE izazova: prvi put u Hrvatskoj otkrivaju kako uz napredne tehnologije žive pametnije i jednostavnije i kako dobiti – najbolju vrijednost za novac. U Smart money izazovu, inženjeri i osnivači Lean Startup Hrvatska koji pomažu mladim tvrtkama razvijati i lansirati nove proizvode uz pomoć inovativnih, agilnih i lean metodologija uz što manje troškove, napravili su plan kupovine tehnologije, knjiga i edukacijskih programa za jesen i uz pomoć digitalnih platformi uštedjeli 8.320 kuna i dobili najbolju vrijednost za novac! SMART LIFE je centralna platforma za javnu diskusiju o efikasnim i inovativnim taktikama heavy digital generacije koja živi s tehnologijama i zna kako izvući najbolje. Dobrodošli u svijet boljih mogućnosti.

Izazov

Digitalna revolucija promijenila je način na koji upravljamo novcem. Sve više automatiziramo: štedimo, investiramo, plaćamo, kontroliramo potrošnju, transferiramo novac – preko mobitela, bez naknada i gotovo u realnom vremenu. Novčanik odumire. Dovoljno je pogledati u svoj telefon i spojiti se sa svojim računom, pregledati vrijednost portfolia ili provesti odluku o novoj investiciji. Neusporedivo više smo povezani s našim novcem nego kada smo jednom mjesečno u poslovnici provjeravali situaciju na našim računima. I to nam omogućuje pametnije raspolagati novcem. Kako štedjeti i imati više novca uz napredne tehnologije? Kako izbjeći naknade? Kako doskočiti impulzivnoj potrošnji? Kako što bolje iskoristiti digitalne platforme i alate da bismo bili pametniji potrošači?   

Filip Stipančić i Miro Hegedić, heavy digital pripadnici milenijske generacije, u 3 dana osmislili su plan kupovine stvari koje će im biti potrebne na jesen za posao i uz pomoć digitalnih platformi i alata uštedjeli više od 8.320 kuna. Oni su osnivači Lean Startup Hrvatska i međunarodnog inovacijskog programa Startup Drill kroz koji je prošlo više od 600 osnivača startupa u 8 različitih zemalja i 10 gradova od Europe do Azije. 

Smart life

TRAŽIŠ NAJBOLJU VRIJEDNOST ZA NOVAC? CIJELA BANKA U MOBITELU UZ 10 BESPLATNIH TRANSAKCIJA SVAKOG MJESECA

UPOZNAJ PAMETNIJE BANKARSTVO
Top liste digitalnih alata i hackova za pametnije upravljanje novcem

Smart Money

Top 4 aplikacije za razvoj osjećaja za novac (za vašu djecu)

Smart Money

Još top 3 aplikacije korisne za kućni budžet

Smart Money

Top 7 aplikacija za pametnije upravljanje novcem

Smart Money

Tehnologije koje štede novac startupima

Smart Money

Tehnologije koje nam svima štede novac

Video

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više