Smart Entertainment

Naša 4 omiljena gaming eventa u svijetu koja se događaju u sljedeća dva mjeseca

 1. Tokyo Game Show (rujan)
  • Sajam koji smo prošle godine posjetili i, ako će biti sreće, ove godine ćemo na njemu izlagati svoju igru. Prva dva dana su samo za b2b, no druga dva dana su otvorena za sve i to je sajam kojeg svakako preporučamo ako ćete ikada planirati posjet Japanu!
 2. EXG (Velika Britanija, listopad)
  • Održava se u Londonu (defnitivno je bliže od Tokyo Game Showa) a nas oduševljava mnoštvom indie igara koje se tamo prikazuju javnosti po prvi put!
 3. Reboot Develop Red (Banff, listopad-studeni)
  • Red stavljamo na našu listu top evenata radi čarobne lokacije, uobičajeno izvrsnog popisa spikera kojim se ne mogu pohvaliti ni najveći gaming eventi u svijetu i vip paketima koji osim kvalitetnog gaming sadržaja uvijek nude originalne popratne aktivnosti koje se veselimo iskusiti krajem godine! A sve to u domaćoj organizaciji.
 4. Blizzcon (Anaheim, studeni)
  • Blizzard već 14 godina ugošćuje hrpetinu fanova koji dolaze gledati odlične panele, najave Blizzardovih igara (ili ekspanzija), gledati ekskluzivan sadržaj ili cosplayati. Volimo ga jer, u što se god Blizzard pretvorio, uvijek će imati posebno mjesto u našim srcima.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više