Smart Entertainment

Naših top 5 muzičkih festivala u Hrvatskoj

Na festivale više ne idemo bez službene mobilne aplikacije festivala, aplikacije najpovoljnijeg taksija u gradu, prenosivog punjača za mobitel, kartice za plaćanje ili nadopune festivalske kartice i usluge transfera novca mobitelom i bez naknade. U Hrvatskoj redovito idemo barem na jedan ili dva od naših pet omiljenih: 

 1. SEA STAR (svibanj, Umag) 
  • Iako iza sebe ima tek tri izdanja, Sea Star je svojevrsni mlađi brat Exita. Hiphop, trap,tehno, pop, rock – sve što možete poželiti na šest pozornica, a sve u Umagu s pristupačnim cijenama. Samo ove godine, Sea Star je ugostio preko četrdeset imena domaće i strane scene – Mahmuta Orhana, Wu-Tang Clan, Svena Vätha, IAMDDB, Vojka V, Krankšvester, High5.
 2. HIDEOUT FESTIVAL (lipanj, Zrće)
  • Jedan od najboljih ljetnih festivala u Europi. Nina Kravitz, Sasha, Seth Troxler, Patrick Topping i Rudimental su imena koja je ovaj festival doveo u Hrvatsku.
 3. MO:DEM FESTIVAL (kolovoz, Primišlje)
  • Momento Dementa jedini je festival psihodelične glazbe koji je u zapuštenom kraju središnje Hrvatske ugostio jedan sasvim novi svijet. Na Mrežnicu su dobrodošli i kućni ljubimci i roditelji s djecom u šarenu crnogoričnu šumu, a tamo slušaju imena poput Bonkyja, Illustratora i Drip Dropa.
 4. HOOMSTOCK (Hum na Sutli)
  • Kombiniranjem više i manje poznatih lica regionalne glazbene scene, Hoomstock je place-to-see za sve koji uživaju u domaćem rocku, punku i hip hopu. Od Edo Majke i Hladnog Piva preko Elementala i Sassje do Harvo Jaya i Mrfya, sve smo ih slušali u Humu na Sutli.
 5. FORESTLAND (Brezje)
  • Već sedam godina Forestland je najbitnije zbivanje za ljubitelje elektronike na sjeveru Hrvatske. Ove su godine ugostili izvođače iz osam europskih zemalja, a neke i s dalekog istoka. U ‘šumici’ već se godinama okuplja na tisuće posjetitelja, a neka od imena radi kojih dolaze su Lawrence, Steve Allen, Mike Vale i Ruben de Ronde.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više