Smart Money

Tehnologije koje nam svima štede novac

 1. IziPay transfer novca
  • Telekomunikacijska tehnologija koja u svim svojim domenama koristi isključivo internet i povezanost putem njega. To znači da svu komunikaciju s drugima obavljamo preko interneta.
 2. Cloud
  • Prošlo je vrijeme diskova i USB-ova. Danas sve imamo nadohvat ruke na cloud servisima, a većina njih je besplatna do određenog raspona pohrane podataka – mnogima i više nego dovoljno.
 3. Digitalni čitači knjiga
  • Iako ništa ne može zamijeniti pravu knjigu u rukama, eknjige su jeftinije od stalaža i polica, a cijena mnogih digitalnih izdanja niža je od njihovih papirnatih verzija.
 4. Stream muzike i filmova
  • Ove su platforme poput Deezera, Netflixa, Amazona i HBO-GO svele troškove za slušanje muzike, gledanje filmova i serija na minimum, a i pojednostavile sami proces izbora, pronalaska i prezentacije muzike, filmova i serija.
 5. VR & AR shopping
  • Brojne aplikacije danas nude korisnicima uvrštavanje potencijalno novih komada namještaja ili odjeće u njihov svakodnevni život. Pa umjesto impulzivne kupovine  novog kauča koji vam se ipak neće dopasti kad stigne u vašu dnevnu sobu, ova vas tehnologija spašava od takvih grešaka i naposljetku izgubljenog novca i vremena. 
 6. IzyPay transfer novca
  • Digitalne platforme koje nam omogućuju transfer novca bez IBANA i bez naknade – danas nam štede i vrijeme i novac. Umjesto odlaska do fizičke poslovnice, svatko može prebaciti novac u tek nekoliko sekundi iz vlastitog doma, ili bilo koje druge lokacije na kojoj se nalazili.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više