Smart Design

Top 5 video igri za dizajn stana

 1. The Sims
  • Jedna od najprodavanijih igara na svijetu s velikim brojem dodataka i poboljšanja. Iako su Simsi simulacija života, sadrže i veliki dio u kojem uređujete životni prostor vašeg Simsa. Sims developeri su silan trud uložili u mogućnosti koje igrica nudi u dizajnu svijeta po želji, a posebice onog u kući. Rijetko tko nije proveo sate prije samog početka igranja na dizajn savršenog doma. Iako dizajn igrici nije bio primarni cilj, u tom su aspektu apsolutno briljirali. Igra je prvenstveno namijenjena PC-u, ali postoje i varijante za mobitele.
 2. Home Design Story
  • Ovoj je igrici home design jedini cilj. Korisniku nudi pregršt opcija za ispunjenje interijera i male okućnice, također uvođenje nekih minimalnih likova te povezivanje s prijateljima. Postoji i verzija za mobilne uređaje.
 3. Design Home
  • Ova je igra namijenjena onima koji žive za preuređivanje interijera, ali ne mogu tu želju pretvoriti u stvarnost. Igra se bazira isključivo na interijeru. Prema redovitosti korištenja i kreativnosti, korisnik dobiva razne nagrade i gradi motivaciju za dodatne izazove. Video igra također nudi opcije koje inače nude profesionalni softveri za dizajn, uz blogove i inspirativne galerije. Dostupna je za iPhone i Android uređaje.
 4. Home Design Makeover
  • Igra se bazira na rješavanju serije zadataka za dolazak do novih komada namještaja, soba ili mogućnosti daljenjeg upravljanja uređivanjem doma.
 5. Homecraft
  • Igra u kojoj igrač vodi svoj studio dizajna i pokušava ispuniti zahtjeve svojih klijenata.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više