Smart Entertainment

Top liste digitalnih alata i hackova za pametniju zabavu

Naših top 10 video igri koje obožavamo

 1. Dark Souls
  • Volimo ovu igru radi izazova koji postavlja pred nas i prelijepog dark fantasy svijeta koji je ujedno i inspiracija za Phageborn, igru na kojoj radi Games Revolted. 
 2. Tekken 7
  • Nudi vrhunsku zabavu u kućnim partyima i pod pauzama na poslu te je izvrstan trening za reflekse i eksplozivno razmišljanje i donošenje odluka.
 3. Dota 2
  • Dota je vrh jer fenomenalno kombinira strateško razmišljanje, motoričke sposobnosti, percepciju i timski rad. Ova igra u svaku partiju donosi nove ishode i doživljaje. 
 4. League of Legends
  • Slično kao Dota 2, uz malo manju zahtjevnost igre i više uživanja s prijateljima koji preferiraju ovu igru.
 5. Counter Strike Global Offensive
  • Dobra stara pucačina koja vježba strpljenje, ciljanje, taktično razmišljanje te instinktivno donošenje odluka. 
 6. Witcher 3
  • Vrhunska igra sa prelijepom pričom smještena u super zanimljivi svijet slavenske mitologije. 
 7. Path of Exile
  • Kada je u pitanju planiranje, ustrajnost i odlučnost, Path of Exile je najbolji primjer za to. Uz sve lijepo što ova igra donosi, igračima prijeti stvaranje ovisnosti jer napredovanje i ostvarivanje ciljeva stvara osjećaj velikih nagrada. 
 8. World of Warcraft 
  • Veliki klasični mmorpg koji nikad nije dosadio, a sada kako dolazi WoW classic, svi smo jako zabrinuti za naše slobodno vrijeme.
 9. Diablo 
  • Akcijski rpg kojeg uvijek možete odigrati ispočetka, pogotovo Diablo 2. 
 10.  Devil May Cry 
  • Ekstaze i serotonine koje mi pruža ova igra je jednostavno neopisivo. Od prvog nastavka sam vjerni igrač Devil May Crya, i fan svih likova čije priče proživljavate dok igrate igru.

Smart life

TOP DIGITALNI ALATI ZA JEDNOSTAVNIJE UPRAVLJANJE NOVCEM: ŠALJI NOVAC MOBITELOM UZ IZIPAY BEZ NAKNADE I IBANA

UPOZNAJ PAMETNIJE BANKARSTVONaša 4 omiljena gaming eventa u svijetu koja se događaju u sljedeća dva mjeseca

 1. Tokyo Game Show (rujan)
  • Sajam koji smo prošle godine posjetili i, ako će biti sreće, ove godine ćemo na njemu izlagati svoju igru. Prva dva dana su samo za b2b, no druga dva dana su otvorena za sve i to je sajam kojeg svakako preporučamo ako ćete ikada planirati posjet Japanu!
 2. EXG (Velika Britanija, listopad)
  • Održava se u Londonu (defnitivno je bliže od Tokyo Game Showa) a nas oduševljava mnoštvom indie igara koje se tamo prikazuju javnosti po prvi put!
 3. Reboot Develop Red (Banff, listopad-studeni)
  • Red stavljamo na našu listu top evenata radi čarobne lokacije, uobičajeno izvrsnog popisa spikera kojim se ne mogu pohvaliti ni najveći gaming eventi u svijetu i vip paketima koji osim kvalitetnog gaming sadržaja uvijek nude originalne popratne aktivnosti koje se veselimo iskusiti krajem godine! A sve to u domaćoj organizaciji.
 4. Blizzcon (Anaheim, studeni)
  • Blizzard već 14 godina ugošćuje hrpetinu fanova koji dolaze gledati odlične panele, najave Blizzardovih igara (ili ekspanzija), gledati ekskluzivan sadržaj ili cosplayati. Volimo ga jer, u što se god Blizzard pretvorio, uvijek će imati posebno mjesto u našim srcima.

Naših top 5 muzičkih festivala u Hrvatskoj

Na festivale više ne idemo bez službene mobilne aplikacije festivala, aplikacije najpovoljnijeg taksija u gradu, prenosivog punjača za mobitel, kartice za plaćanje ili nadopune festivalske kartice i usluge transfera novca mobitelom i bez naknade. U Hrvatskoj redovito idemo barem na jedan ili dva od naših pet omiljenih: 

 1. SEA STAR (svibanj, Umag) 
  • Iako iza sebe ima tek tri izdanja, Sea Star je svojevrsni mlađi brat Exita. Hiphop, trap,tehno, pop, rock – sve što možete poželiti na šest pozornica, a sve u Umagu s pristupačnim cijenama. Samo ove godine, Sea Star je ugostio preko četrdeset imena domaće i strane scene – Mahmuta Orhana, Wu-Tang Clan, Svena Vätha, IAMDDB, Vojka V, Krankšvester, High5.
 2. HIDEOUT FESTIVAL (lipanj, Zrće)
  • Jedan od najboljih ljetnih festivala u Europi. Nina Kravitz, Sasha, Seth Troxler, Patrick Topping i Rudimental su imena koja je ovaj festival doveo u Hrvatsku.
 3. MO:DEM FESTIVAL (kolovoz, Primišlje)
  • Momento Dementa jedini je festival psihodelične glazbe koji je u zapuštenom kraju središnje Hrvatske ugostio jedan sasvim novi svijet. Na Mrežnicu su dobrodošli i kućni ljubimci i roditelji s djecom u šarenu crnogoričnu šumu, a tamo slušaju imena poput Bonkyja, Illustratora i Drip Dropa.
 4. HOOMSTOCK (Hum na Sutli)
  • Kombiniranjem više i manje poznatih lica regionalne glazbene scene, Hoomstock je place-to-see za sve koji uživaju u domaćem rocku, punku i hip hopu. Od Edo Majke i Hladnog Piva preko Elementala i Sassje do Harvo Jaya i Mrfya, sve smo ih slušali u Humu na Sutli.
 5. FORESTLAND (Brezje)
  • Već sedam godina Forestland je najbitnije zbivanje za ljubitelje elektronike na sjeveru Hrvatske. Ove su godine ugostili izvođače iz osam europskih zemalja, a neke i s dalekog istoka. U ‘šumici’ već se godinama okuplja na tisuće posjetitelja, a neka od imena radi kojih dolaze su Lawrence, Steve Allen, Mike Vale i Ruben de Ronde.

Istražujemo

SMART LIFE: REVOLUCIONARNA DIGITALNA BANKA STIGLA U HRVATSKU Uštedi 948 kuna i osiguraj najbolju vrijednost za novac uz 100% siguran digitalni račun!

Saznaj više